top of page

Увага! Ця сторінка може некоректно відображатися при перегляді в Opera. Радимо скористатися іншим браузером. Просимо вибачення за незручності.

 Останні публікації

Регіональний ландшафтний парк "Кагамлицький"

25 вересня 2012 року депутати Кременчуцької міської ради прийняли рішення «Про згоду на створення ландшафтного заказника місцевого значення «Кагамлицький» на території м. Кременчука». Таким чином вони хочуть зберегти та відтворити природний комплекс вздовж річки Сухий Кагамлик. Територія проектованого заказника загальною площею понад 25,58 га розташована в Автозаводському районі міста і охоплює заплаву річки Сухий Кагамлик та на лівому березі парк «Воїнів інтернаціоналістів».

Фільм "Місто серед природи чи природа серед міста?" про ландшафтний заказник «Кагамлицький» створила Олена Байрак, доктор біологічних наук, професор, директор Центру заповідної справи, рекреації та екотуризму, завідувач кафедри заповідної справи Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Мінприроди (м. Київ). Її ім’я відомо всій Україні, адже вона – знаний фахівець-ботанік. Нею видано 14 книг, 12 буклетів та багато іншої продукції: атласи, плакати, календарі, листівки, програми наукових конференцій. Головною дійовою особою кожного її видання є природа. Природа – як середовище нашого життя, як об’єкт наукових досліджень, як джерело натхнення і творчості. Любов до природи вона передає у ліричних віршах та піснях, фотографіях і відеофільмах.

Архів публікацій
Ключові слова
Тегов пока нет.
Опубліковати в соціальних мережах
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Name of Template. Proudly made by  wix.com

bottom of page