top of page

Увага! Ця сторінка може некоректно відображатися при перегляді в Opera. Радимо скористатися іншим браузером. Просимо вибачення за незручності.

 Останні публікації

Благодійна справа на користь природи

Територія санаторію «Івушка» оздоровчого комплексу "Нафтохімік" займає мальовничу місцевість на правому березі р. Псел в с. Омельник. Навколо корпусів санаторію гармонійно поєднуються фрагменти природних лісів та штучні насадження дерев та кущів. Вже стало гарною традицією для екологів різних областей України приїжджати щорічно весною в це мальовниче місце та висаджувати нові рослини. Так відбулося і цього року. Долучитися до цієї благодійної акції могли всі охочі, дехто прийшов навіть із дітьми.

Бібліотекарі філії № 4 З.Харченко, Л. Мостовенко та І.Кісіль разом з іншими небайдужими до природи людьми долучилися до благодійної справи. Працівники профілакторію довірили бібліотекарям обрізати кущі. Висаджувати молоді деревця взялися активні члени ГО «Екологічний клуб «Омельник» Г.А.Демьохін та М.В.Бєсєдін, працівники підприємств та відділу екологічної безпеки міськвиконкому Л. Машина. Було посаджено 14 дерев Гінкго дволопатевого, дуб болотяний, 3 саджанця альбіції зеленої «Ленкоранської».

Цього року, на відміну від минулого, природа лише прокидалася. Ще не було ані трави на землі, ані листочків на деревах. Але тепла сонячна погода, чисте повітря, спів птахів та гарне спілкування додало всім позитивного настрою та спонукало до активної праці. Наслідки своєї роботи можна буде побачити восени, коли всі з’їдуться на чергову науково-практичну конференцію.




Архів публікацій
Ключові слова
Тегов пока нет.
Опубліковати в соціальних мережах
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page