top of page

Увага! Ця сторінка може некоректно відображатися при перегляді в Opera. Радимо скористатися іншим браузером. Просимо вибачення за незручності.

 Останні публікації

Гурток "Зелена хвиля" у ЗОШ № 1

У ЗОШ № 1 з 2008 року працює гурток «Зелена хвиля», девізом якого є: «ЧИСТА СОВІСТЬ, ЧИСТЕ МІСТО, ЧИСТА УКРАЇНА». Керівник гуртка - вчитель біології Гладка Наталія Іванівна.

Кожен рік учасники гуртка «Зелена хвиля» проводять позаурочні заходи «Квіти України» та «Квіти, опалені війною».

Учасники гуртка «Зелена хвиля» нагороджені грамотою за участь в обласному етапі Всеукраїнської трудової акції «Парад квітів біля школи» 2008 р., 200 9 р., 2010 р.. та грамотою Національного Еколого-Натуралістичного центру у 2013 році.

Режим міського життя відгороджує людину від природи, красота каміння та різнокольорових квітів поміж ними створюють особливий настрій для душі. Учасники гуртка висаджують рослини на нові клумби, щоб не зникали яскраві барви квітів нашої землі, щоб знов і знов всі милувались їх урочистою красою.

Результатом роботи учнів стали посібники та фотоальбоми, які є цікавим і цінним фондом школи. Учні навчились складати методичні розробки, писати звіти про результати роботи, ці знання вони успішно використовували на уроках біології, екології та при написанні науково-дослідницьких робіт.

Спілкування з квітами виховує в людині любов до прекрасного, до природи. Ця любов залишається на все життя, і де б не була людина, яка любить квіти, вона завжди намагається прикрасити своє життя, бо квіти - це музика і поезія душі. Працюючи на шкільних квітниках, учні повторили і закріпили матеріал по розмноженню квіткових, будові квітки, спостерігали мінливість в межах виду, вивчали біологічні та хімічні методи боротьби з шкідниками та хворими рослинами.

Архів публікацій
Ключові слова
Тегов пока нет.
Опубліковати в соціальних мережах
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page