top of page

Увага! Ця сторінка може некоректно відображатися при перегляді в Opera. Радимо скористатися іншим браузером. Просимо вибачення за незручності.

 Останні публікації

Міжнародний день спонтанного прояву доброти в Кременчуцькому еколого – натуралістичному центрі учнів


Лише на добро земля обізветься добром.

М.Сингаївський

Під таким девізом 17 лютого пройшла низка заходів в Кременчуцькому еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді. Для гуртківців було проведено диспут на тему «Твори добро», метою якого було набуття і вдосконалення техніки спілкування, логічного та послідовного висловлювання думок; розвивати в учнів бажання робити добро, формувати в підростаючого покоління моральні чесноти, почуття милосердя; виховувати почуття відповідальності за свої вчинки, любові до батьків та поваги до людей. Були проведені тестування «Чи добра ти людина?», гра «Сонце доброти» та «Криниця народної мудрості» , «З любов'ю до природи» під час проведення яких діти згадали як можна проявити доброту не тільки до близьких, рідних, друзів, а й до природи. Всі гуртківці долучилися до акції «Для героїв з любов'ю!», на заняттях продовжували малювати малюнки та виготовляти сувеніри обереги для наших воїнів.

Людська порядність, доброта не має меж. Ми сьогодні маємо бути милосердними не тільки до людей, а й до всього, що нас оточує: тварин, рослин. Недаремно говорять, що криниця без води-просто яма, так і людина без доброти-сама тільки оболонка.


Архів публікацій
Ключові слова
Тегов пока нет.
Опубліковати в соціальних мережах
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page