top of page

Увага! Ця сторінка може некоректно відображатися при перегляді в Opera. Радимо скористатися іншим браузером. Просимо вибачення за незручності.

 Останні публікації

Корисна справа на благо людям

Один з мальовничих куточків, який знаходиться неподалік нашого міста - чарівний дендропарк "Івушка". Навесні він виглядає особливо гарно. Різнобарвне цвітіння декоративних рослин, крапельки ранкової роси на зеленому килимі газонів, запашні аромати зелені та чисте повітря, яскраві і теплі сонячні промені… Вражає різноманіття насаджених тут рідкісних порід дерев, декоративних кущів та квітів. В кожному куточку відчуваєш любов та професійність тих людей, які його створили і продовжують про нього піклуватися.
26 квітня в дендропарку відбулася колективна посадка дерев. В одному куточку були висаджені молоденькі дубочки, на галявині – плакуча яблунька в оточенні кущиків лаванди, на алеї розташувались рідкісні дерева, серед яких унікальне гінкго білоба, дуб болотний, два тюльпанових дерева, клени червоні, верба, тощо. Всього понад 80 сортів дерев та декоративних кущів.
А в майбутньому алея гінкго буде носити ім’я засновниці парку Олени Байрак, яка стояла у витоків створення дендропарку «Івушка» та дбала про нього на протязі багатьох років потому.
Така творча і корисна для людей робота принесла нескінченне задоволення, втома майже не відчувалася і залишила тільки позитивні враження.


Архів публікацій
Ключові слова
Тегов пока нет.
Опубліковати в соціальних мережах
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page